• Kurumsal E-Posta
Kurumsal E-Posta
Ürün Kodu : 29092023       Yorumlar (0)      Yorum Ekle
3,000.00 TL   +Kdv
Ücretsiz Kargo
-
+


Ekonomik ve Güvenilir Kurumsal E-posta Paketleri Hazır paketlerimiz ile işletmenizin e-posta iletişimini en uygun fiyatlarla üst seviye destek rahatlığını yaşayı.

Kurumsal ZİMPRA E-Posta Yıllık Paketler

-Hesap Başı Max. 10 GB Kota

10 Adet E-Posta Hesabı - 3.000 TL

25 Adet E-Posta Hesabı - 5.000 TL

50 Adet E-Posta Hesabı - 7.000 TL

100 Adet E-Posta Hesabı - 9.000 TL

150 Adet E-Posta Hesabı - 11.000 TL

KDV Hariçtir.


Zimbra'nın Çığır Açan Son Kullanıcı Deneyimi

Zimbra belli başlı tüm platformlar için (Windows, Mac, Linux) bir internet tarayıcısı üzerinden çevrimiçi ya da Zimbra Desktop ile çevrimdışı kullanılabilen profesyonel bir e-posta ve iş yönetim çözümüdür. Sahip olduğu e-posta ve ortak çalışma araçlarının yanısıra AJAX istemci özelliği sayesinde gelişmiş takvim yönetimine de sahiptir. Zimbra'nın tarayıcı tabanlı arayüzü, kullanıcılarına doğal sohbet ortamı sağlamakta, üstün kes-yapıştır özelliklerini kullanıcılarına sunmaktadır. Gelişmiş fakat kullanımı kolay filtreleri ile kullanıcılar klasörlerini, takvimlerini, adres defterlerini ya da görev listelerini yönetip, içlerinde arama yapabilmektedirler.

Gelişmiş e-posta ve Arama Özellikleri

Sadece e-posta alıp göndermekten fazlasını yapın. Bir internet tarayıcısı üzerinden ya da masaüstü uygulamasını kullanarak, gelen kutunuz ne kadar büyük olursa olsun hızlı bir şekilde arama yapabilir, aradığınızı kolaylıkla bulabilirsiniz. Gelişmiş filtrelerle istediğiniz sınıflandırmaları kolayca yapabilir, gelen kutunuzun gerçek hakimi siz olabilirsiniz. e-posta klasörlerini başka kullanıcılara delege edebilir, belirli e-postaların başkaları tarafından da anında takip edilmesini sağlayabilirsiniz.

Takvim

İş hayatınızı düzgün bir şekilde planlamak ve vaktinizi etkin bir şekilde kullanmak için ihtiyaç duyduğunuz tüm özellikler Zimbra'nın takvim hizmetlerinde. Standart toplantı zamanı, uyarılar, katılımcıların uygunluk durumu gibi bilgiler dışında, ihtiyaç duyacağınız ekipmanlara göre uygun toplantı odasını önerme, toplantı odalarının uygunluk durumunu gösterme gibi bir çok gelişmiş özelliğe de sahip olan takvim uygulaması sayesinde zamanınızı çok daha doğru kullanacaksınız.

Paylaşılabilir Adres Defteri

Zimbra sahip olduğu paylaşımlı adres defteri sayesinde tüm şirketinizin adres defterini güncel ve herkesin erişimine açık tutabileceği gibi, özel adres defterleri açılmasına da olanak tanıyarak kişisel ve iş kontaklarınızı birbirinden kolaylıkla ayırabilmenizi sağlar. Özel dağıtım listeleri veya adres grupları oluşturabilme ve diğer bir çok zengin özelliği ile iletişimde olduğunuz kontaklarınızı etkin bir şekilde yönetebilirsiniz.

Görev Yönetimi

Birden çok proje üzerinde çalışıp, her birindeki anlık gelişmeleri doğru bir şekilde takip edebilmeniz için geliştirilen görevler uygulaması sayesinde, sizin sorumluluğunuzda olan veya delege ettiğiniz tüm görevleri bir tıklama ile görebilir, gerekli müdahaleleri anında yapabilirsiniz. Projeler ile ilgili notlarınızı kaydedip, anında diğer çalışanlarla paylaşabilirsiniz.

Dosya Paylaşımı

Birden çok kişinin üzerinde çalışması gereken bir dosya mı var? Ya da şirket içinde oldukça büyük bir dosyayı mı paylaşmanız gerekiyor? Ya da bazı önemli dokümanların sürekli yanınızda mı olmasını istiyorsunuz. Zimbra dosya paylaşım özelliği size şirketinize özel kişisel bir bulut depolama hizmeti sunuyor.

%100 Mobil Uyumlu

iOS, Windows ve Android tabanlı akıllı cihazların tamamı ile senkronize edilebilir. Blackberry Enterprise Server (BES) için Zimbra Connector yazılımı sayesinde tüm Blackberry akıllı telefonlarda da kullanılabilir. Zimbra aynı zamanda Outlook, Thunderbird ve POP/IMAP ile iCal/CalDAV destekleyen tüm standart istemcilerle senkronize olur.

Toplam 0 yorum yapıldı


Yorum yaptığınız teşekkür ederiz. Yorumunuz icelendikten sonra yayınlanacaktır.
Sizde yorum yapın
Doğrulama Kodu
E-Bülten
İndirimli ürünler ve fırsatlardan ilk önce siz haberdar olmak istermisiniz?